2013. augusztus 22., csütörtök

Vezetőképzés

Amikor néhány mondat kíséretében átadom a honlapom címét, akkor szinte mindig megkérdezik, hogy mit találnak az oldalamon. Vagyis azt kérik tőlem az emberek (és ezt meg lehet érteni), hogy még néhány mondatban foglaljam össze azt, amiről egyrészt órákig lehetne beszélni, másrészt különböző embereknek mást és mást jelenthet az FLP.
Mert vannak emberek, akik helytelenül a házalást látják benne először annak ellenére, hogy mindenkinek azt tanítjuk, nem szükséges eladni, ha nem akarsz. Sőt, akkor működteted jól az üzletedet, ha egyáltalán nem adsz el.
Mások az egészségmegőrzés lehetőségét látják benne.
Egyes nők számára a szépségápolás üzlete.
Vannak emberek, akik szívesen foglalkoznak mások problémáival, így nekik arról szól a hálózatépítés, hogy segítsenek. Gondold el, ha olyan embernek beszélek arról, hogy milyen jó dolog másoknak segíteni, aki szinte tiszta kolerikus, és a nemzetközi vállalkozási lehetőséget látja meg benne. Azonnal eldöntené magában, hogy őt ez nem érdekli.
Mert olyanok is vannak szép számmal (közöttük én is), akik a nemzetközi vállalkozási lehetőséget látják benne.
De én ezt még tetézném azzal, hogy az FLP a vezetőképzésről is szól. Ennek hallatán végképp komolytalannak gondolják az emberek az FLP-t.
Ezért szoktam azt mondani, hogy a honlapom és a hozzá tartozó magyarázó blogom rengeteg információt tartalmaz, amelyek közül nem mindegyik szól neked. Találd meg azokat, amelyekről úgy érzed, gondolod, hogy neked szólnak. Pedig de jó volna egyből azt mondani mindenkinek, hogy a vezetőképzés az egyik legjobban fizető munka! Vezetőképzéssel foglalkozunk, dolgozz te is velünk!

Mert vezetni annyit jelent, mint olyan személyes magatartás és viselkedésminta alkalmazása, amely mások befolyásolására törekszik egy meghatározott (pozitív) cél érdekében. Mindenki kicsit más. Ezért annyiféle út vezethet a sikerhez, amennyi félék vagyunk.


Egy hagyományos vállalkozásban, vagy egy kórház igazgatói székében biztosan szükségesek más kvalitások is. A hálózatépítésnek az az előnye, hogy a szakmai felkészültséget képviseli helyettünk az FLP... nem is akárhogyan! Az én és munkatársaim dolga a személyes példamutatás (nem több). Ugye így van a te munkahelyeden is?

Amikor valaki már összegyűjtött az FLP-ről elegendő információt ahhoz, hogy azt mondhassa, én tudom mi ez, akkor azt mondják, ezt nem gondoltam. Teljesen más, mint ahogyan az első találkozáskor gondolkodtam róla.

Nálunk azt tanulnak meg az emberek, amit szeretnének, aminek szükségét érzik:
  • Megtanítjuk azt, hogy miért és miként kell célokat állítani magunk elé.
  • Segítségünkkel megtanulható az eredményes tervezés, hogy miként érhetjük el a kitűzött célt.
  • Tanulható a kommunikáció, gyakorolható a kisebb csoportok előtti beszéd.
  • Megismerhetjük a másik ember jellemzőit, személyiségtípusokat többféle megközelítésben.
  • Fejleszthetjük jellemünket. Szép számmal akadnak olyanok, akik az FLP-ben váltak céltudatossá, kitartóvá, határozottá, magabiztossá, megbízható és korrekt munkaadóvá (a hagyomáyons vállalkozásában korábban szívtelen főnök volt, de azzal a stílussal az MLM-ben nem lehet sikeres az ember, s az itt tanultakat átvitte a hagyományos vállalkozásába) stb.
  • A kapcsolatteremtés fortélyait, a figyelemfelkeltést is megtanulhatják velünk a munkatársaink.
  • A szeretettel, a másik emberre figyeléssel történő vezetést, a csapatmunkára, együttműködésre ösztönzés eszközeit is megtanulja az, aki komolyan veszi az FLP üzletet.
Én azt gondolom az FLP-ről, hogy egy átlag magyar ember számára olyan lehetőség, amire nem is gondol az elején. Sokan vágynak jól fizető multi cég munkatársává válni. Még azt is vállalják, hogy átrendezik az életüket (akár költözést is), vállalják a sok körös felvételit (stressz, esetleges többszöri kudarc), majd később a szünet és vég nélküli munkát, az állandó elérhetőséget stb. Természetesen minden multi egy kicsit más. Kicsit jobb, kicsit rosszabb. De sokan kivirulnak, ha néhány év multi után áthelyezhetik a hangsúlyt az FLP-re. Ha nem hiszed, beszélj olyan emberekkel, akiknek már elegük volt a pénzből, a multiból, és nálunk sokkal jobb körülményekre találtak!
Mert nálunk nincs mitől félni.
  • Nincs felvételi.
  • Nincs főnök, nincs számonkérés.
  • Nincs munkaidő.
  • Nincs befektetés, nincs kockázat.
  • Az általad megválasztott tempóban, időbeosztással végezheted a munkát.
  • Megértő segítséget, társakat kapsz a munkához.
  • Törekvéseid biztatást, eredményeid elismerést kapnak.
Folytatva a gondolatot, hogy számomra mit jelent az FLP. Az FLP egy kivételes lehetőség, amellyel speciális szaktudás vagy előképzettség nélkül, nagyon rugalmas keretek között, kockázatmentesen, törvényesen, jelentős jövedelemhez lehet jutni, amellyel megteremthetem anyagi biztonságomat. Lehetőségem van már több mint 150 országba exportálni amerikai termékeket, amelynek jutalékát Magyarországon költhetem el. (Hohó! Ez óriási!) Hozzásegíthetek embereket, hogy saját vállalkozást hozzanak létre, vezetőkké váljanak akár nemzetközi szinten is. Ezzel elérhetem, hogy sokkal hamarabb mehetek nyugdíjba, és nem lesz szükségem arra az alamizsnára, ami a hosszú éveken át történt befizetéseim után járna nekem. Néhány évig okosan befektet munka, és többre számíthatok, mint ami mások szerint lehetséges.

Mindezt egyszerűen, másolhatóan, becsületesen, a másik ember igényeit szem előtt tartva.