2013. augusztus 15., csütörtök

Csak öt komoly ember

Mi jut eszedbe erről a képről?

Nekem az, hogy a hálózat színes, nagyon sokféle ember rengeteg értéket képvisel, a hálózatépítés érdekes és izgalmas dolog, nagyon sok új élmény vár a hálózatépítőre, rendkívül értékes kapcsolatokra tesz szert a hálózatépítő.


Az FLP egy kivételes lehetősége, amellyel Ön speciális szaktudás vagy előképzettség nélkül, nagyon rugalmas keretek között, kockázatmentesen, törvényesen, jelentős jövedelemhez juthat, amellyel megteremtheti anyagi biztonságát.

Jól nézd meg ezt a képet. Csak 5 ember mondott nekem "IGEN"-t. Öt komoly emberrel a világot behálózhatod! Nem szabad belőle kimaradni! 

A hálózat növekedését nem állítják meg az országhatárok.
A hálózat az egyik legjobb hatástöbbszöröző eszköz.


Mennyi az értéke a havi 50.000Ft -ot jövedelmező hálózatnak? - 7,5% kamat esetén 8MFt
Mennyi az értéke a havi 300.000Ft-ot jövedelmező hálózatnak? - 7,5% kamat esetén 48MFt

A Failla számok nagyon hasznosak számunkra. Alkalmazhatod akkor, ha egy munkatársad éppen abba kívánja hagyni a hálózatépítést azért, mert ő úgy gondolja, hogy még mindig keveset keres a rendszerrel. Ha azt mondja neked, hogy ő csak havi 10.000Ft-ot keres, nem halad, és az nagyon kevés. Ebben az esetben mondhatod neki azt, hogy érdemes kitartania. Gondoljon arra, hogy az a havi 10.000Ft kb. 1.6MFt megtakarítással ér fel. 10.000Ft-jával 13 év sem lenne elegendő ahhoz, hogy 1.6MFt-ot összerakjon. Éreztesd vele, hogy az a havi 10.000Ft egyáltalán nem rossz jövedelem. Viszont itt és itt egy kicsit másképpen csinálva, biztosan több jövedelmet eredményez majd. Értesd meg vele, hogy sokkal inkább megéri egy picit változtatni, mint abbahagyni.

Az MLM nélkül nagyon keveseknek van lehetőségük viszonylag fiatalon 50MFt tőkét összegyűjteni ahhoz, hogy "jelentős mértékű" passzív jövedelmük legyen belőle. Az FLP kivételes lehetőséget biztosít mindenki számára. Türelmesen el kell végezni hozzá egy egyszerű munkát.

Mi a különbség a felső és az alsó kép között? (Kattints a képre a nagyításhoz!)


Neked (akit a TE felirattal jelöltem) nem szükséges a fél világot megnyerned. A hálózatod az ismerőseidnek az ismerőseinek az ismerőseiből épül majd fel. Találj 3-5 komoly embert, akik akkor is kiállnak döntésük mellett, ha az emelkedett hangulat már elmúlik. A hálózatod olyan sebességgel növekszik majd, amilyen gyorsan a komoly emberek találják meg a saját komoly embereiket. Ha kitartasz, és következetesen megteszed a legminimálisabb tennivalókat, akkor egészen biztosan remek nemzetközi hálózatod lesz. Hinnéd, hogy csak öt komoly emberen múlik? Hidd el, érdemes!


Az FLP a lehetetlen megvalósulását kínálja neked! Légy egyszerre több helyen, és érj el olyan eredményeket, amelyekre egymagad sosem volnál képes!