2013. augusztus 15., csütörtök

Alkalmazottaknak hatástöbbszörözést

Mi az a hatástöbbszörözés?

A hatástöbbszörözéssel időt nyerünk. Az idő visszafordíthatatlan, az elvesztegetett idő pótolhatatlan. Ha elveszítjük pénzünket, a pénzen vásárolt értékeinket, ezeket még pótolhatjuk. Ha elveszítjük egészségünket, szerencsés esetben elegendő pénzt és időt áldozva rá, még talán visszaépíthetjük. Az elvesztegetett, eltékozolt időt sosem kapjuk vissza.

Gyalog is mehetek, de gyalog mennék-e, ha sietek, és hajthatnám a kerékpárt is, ha beülhetnék egy autóba, vagy egy többnapos utat és fáradalmait kiválthatnék egy gyors repülővel?

Dolgozhatom a magam erejéből, tisztességéből. De ha már az időmet pénzre akarom cserélni, akkor elgondolkozom-e azon, hogy miként tudom időm értékét megnövelni, hogyan tudok egységnyi idő alatt több profitot termelni, nagyobb forgalmat létrehozni, hatékonyabban oktatni, gyorsabban másolódni, hogyan tudom megtöbbszörözni magam, hogy egyszerre több helyen lehessek?

A hálózat ezt kínálja nekünk, a lehetetlent. Légy egy időben több helyen! Érj el olyan eredményt, mint amilyenre önmagadban sosem lennél képes!





Alkalmazottaknak hatástöbbszörözést?

Azoknak az alkalmazottaknak, akik munka mellett még szeretnének dolgozni, vagy inkább pénzt keresni azt ajánlom, hogy olyan másodállást keressenek, amely hatástöbbszörözésen alapszik.

Gondold végig!

Napi 8 órát dolgozol a munkahelyeden hétfőtől péntekig. Kell a pénz, mert egyre több áldozat árán vagy képes fizetni a lakáshitelt, mert a nagyobbik gyerek középiskolába megy, mert jó volna a kicsit is zenesuliba járatni...vagyis van helye a több pénznek.
Szerencsés vagy, mert a napi 8 óra mellett tudsz vállalni másik munkát. A pénz több, a beosztás könnyebb, a gyerekeknek is megadsz mindent, amire szükségük van. Mindenki jó érzi magát. Csak néha te vagy fáradt. Csak neked nincs időd pihenni, még akkor sem, ha néha lebetegszel.Keveset látod a gyermekeidet, kezdesz kiégni...nem sorolom.
Múlnak az évek. Már nagyon unod. Abba kellene hagyni az egyik munkát. De nem tudod, mert a gyerekek nőnek, a nagyobb egyetemre, a középső gimnáziumba, a kicsi pedig...rá is egyre többet kell költeni. Nyaralni is szeretnétek, hamarosan a lakásra is kell majd költeni...nem sorolom.
Egyre többet jár a fejedben, hogy abba kellene hagyni. Vagy meg kell szokni...ezt is. És ekkor megérted a hatástöbbszörözést. Mert egyszer azt mondta egy barátod, hogy a másodállásod olyan legyen, amely a hatástöbbszörözésen alapszik. Vagyis nem kell minden egyes munkafolyamatnál jelen lenned. Ha az FLP-re értelmezzük, akkor a csoporttársaid ki tudják magukat szolgálni termékkel akkor is, ha veled egy városban élnek, és akkor is, ha tőled bármilyen távol, akár külföldön is. Mert az FLP-vel ez lehetséges.
A csoportodban lévő hálózatépítők sem miattad gyarapítják saját hálózatukat, hanem maguk miatt. Ezért akkor is fejlődni fognak, ha te egy picit megpihensz. Mert itt is lehet pihenni.

Az FLP-ben van hatástöbbszörözés. Vagyis tudod növelni a bevételedet úgy, hogy nem szükséges növelned a személyes jelenlétedet. Ez annyit jelent, hogy egy bizonyos üzleti szinttől választhatsz a szabadidő vagy a több pénz között, és ezt kedvedre szabályozhatod.